AlunuWebs nu raspunde pentru criticile si acuzatiile adresate persoanelor publice sau institutiilor locale.De asemenea, scopul acestei platforme este de a crea si dezvolta o comunitate online.

marți, 18 ianuarie 2011

DSTJ şi IŞJ Vâlcea organizează Cupa Speranţelor la Alunu

Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului va organiza în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar, pe data de 28 ianuarie, în comuna Alunu, ediţia a şaptea a Cupei Speranţelor. Potrivit declaraţiilor inspectorului Gheorghe Nadolu, competiţia organizată în comuna lui Vasile Boeangiu a dobândit de-a lungul timpului un caracter tradiţional, în fiecare an bucurându-se de prezenţa tot mai multor participanţi. La ediţia 2011 a cupei au fost invitate instituţii de învăţământ din 12 localităţi, printre care se numără şcolile Alunu, Colteşti, Sineşti, Grădiştea, Berbeşti, „Preda Buzescu” Berbeşti, Mateeşti, Slătioara, Stroeşti, Copăceni, Hotărasa şi Lăpuşata. Competiţia va cuprinde cinci probe, detaliile desfăşurării unora dintre acestea urmând a fi stabilite în funcţie de condiţiile meteo. 


„Dacă va fi prea frig, crosul, de exemplu, nu îl vom mai organiza, pentru că nu putem risca să fie afectată starea de sănătate a participanţilor. Este destul de periculos să îi lăsăm pe copii să alerge 800 sau 1000 de metri prin frig. Concurenţii se vor mai întrece la tenis de masă, şah, sărituri în lungime de pe loc şi trântă. Ultima probă a fost inclusă în competiţie pentru că îl avem în acea zonă pe profesorul Nichifor Mudava, de la Şcoala Generală Alunu, care este campion naţional la lupte greco-romane şi doreşte să îi iniţieze pe copii în acest sport. Scopul acestei competiţii este în primul rând acela de a îi verifica pe elevi după un semestru de lucru cu profesorii şi de a remarca nivelul lor de pregătire. Cupa Speranţelor reprezintă un bun prilej pentru realizarea unor selecţii în cadrul secţiilor de performanţă şi nu în ultimul rând, prin organizarea acestei competiţii se doreşte păstrarea tradiţiei în acea zonă”, ne-a declarat inspectorul DSTJ, Gheorghe Nadolu. Instituţia condusă de Paul Dinu va pune la dispoziţie pentru acest concurs premii în bani, însumând valoarea totală de 1000 de lei. (Arena Valceana O.D.)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Arena Valceana