AlunuWebs nu raspunde pentru criticile si acuzatiile adresate persoanelor publice sau institutiilor locale.De asemenea, scopul acestei platforme este de a crea si dezvolta o comunitate online.

miercuri, 29 februarie 2012

Handbalistele din Alunu s-au calificat la etapa naţională a ONSŞ

În ultima competiţie din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, organizată la nivelul judeţului Vâlcea, echipa de handbal – fete a Şcolii din Alunu a ocupat locul I. Astfel, sportivele din localitatea condusă de Vasile Boeangiu s-au calificat la faza naţională care se va desfăşura în perioada 9-11 martie, la Craiova.
Inspectorul Gheorghe Nadolu a anunţat că, din acest motiv, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret a amânat organizarea Cupei Speranţelor până pe 16 martie.
„Cupa Speranţelor este un eveniment pe care îl organizăm în fiecare an, la Alunu, în parteneriat cu primăria şi şcoala din localitate. Competiţia noastră le va fi destinată atât fetelor, cât şi băieţilor şi va cuprinde întreceri de cros, sărituri în lungime de pe loc, şah, tenis de masă şi trântă”, a mai spus Gheorghe Nadolu. (Arena Valceana, O.D.)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte tare. Bravo

11 martie 2012 la 16:05
Anonim spunea...

Nu Boeangiu Vasile a făcut posibilă performanța ci un mare și modest profesor de sport : MUDAVA NICHIFOR, UN FOST SPORTIV DE PERFORMANȚĂ!

24 august 2012 la 09:07
Anonim spunea...

Profesorul de sport Mudava Nichifor are marele merit.

7 iunie 2013 la 16:13

Trimiteți un comentariu

Arena Valceana