AlunuWebs nu raspunde pentru criticile si acuzatiile adresate persoanelor publice sau institutiilor locale.De asemenea, scopul acestei platforme este de a crea si dezvolta o comunitate online.

vineri, 3 februarie 2012

Gheorghe Nadolu: „Aşteptăm cel puţin 300 de participanţi la Cupa Speranţelor”

Vineri, 3 februarie, la Alunu, se desfăşoară Cupa Speranţelor. În programul evenimentului pe care Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret îl organizează în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar se regăsesc competiţii de cros, sărituri în lungime de pe loc, şah, tenis de masă şi trântă. La concursurile din comuna condusă de primarul Vasile Boeangiu au fost invitaţi elevii care îşi desfăşoară activitatea la cele 12 şcoli generale din zonă. Potrivit inspectorului DJST, Gheorghe Nadolu, participanţii care se vor clasa pe primele trei poziţii în clasamentul final al Cupei Speranţelor, vor fi răsplătiţi cu premii în valoare totală de 1500 lei.
„Această competiţie, ce face parte din Programul Naţional „Sportul pentru Toţi”, este prima pe care o organizăm în 2012. De aceea, aşteptăm ca la start fie prezenţi cel puţin 300 de participanţi. Toate bazele sportive au fost pregătite pentru desfăşurarea concursurilor, cu excepţia întrecerii de cros, care va avea loc în aer liber. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, am decis de comun acord ca lungimea pe care copiii vor alerga să fie mai scurtă”, ne-a declarat inspectorul Gheorghe Nadolu. (Arena Valceana, O.D.)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Arena Valceana