AlunuWebs nu raspunde pentru criticile si acuzatiile adresate persoanelor publice sau institutiilor locale.De asemenea, scopul acestei platforme este de a crea si dezvolta o comunitate online.

joi, 24 februarie 2011

Scoala din Alunu campioana judeteana la handbal feminin

În perioada 16-17.02-2011 Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Vâlcea cu ocazia “Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar” au organizat Etapa Judeţeană de Handbal Femin şi Masculin din mediul urban şi rural din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.
Evenimentul  sportiv mai sus mentionat s-a desfăşurat în Sala de Sport de la Şcoala cu clasele I-VIII Take Ionescu Râmnicu Vâlcea, unde au luat parte un număr de 160 elevi de pe raza judeţului Vâlcea.
Arbitrajul a fost asigurat de Comisia Judeţeană de Arbitrii Vâlcea, din cadrul Asociatiei Judeţene de Handbal, iar asistenţa medicală a fost asigurată de unitatea de învăţământ gazdă a evenimentului.
Feminin – rural:
1.    Şcoala cu clasele I-VIII Alunu – prof. Mudava Nichifor
2.    Şcoala cu clasele I-VIII Olanu– prof. Popescu Tudor, Ciontu Ilie
Masculin – rural:
1.    Şcoala cu clasele I-VIII “Luca Solomon” Vaideeni– prof. Marin Vladulescu
2.    Şcoala cu clasele I-VIII Dobruşa – Ştefăneşti – prof. Denghel Dan
Echipele care s-au calificat la faza zonala au fost:
Feminin:
Urban - Grup Şcolar Sanitar “Antim Ivireanul” Rm. Vâlcea – prof. Parjol Viorel Ionuţ
Rural - Şcoala cu clasele I-VIII Alunu – prof. Mudava Nichifor
Masculin:
Urban – Şcoala cu clasele I-VIII “Tudor Vladimirescu” Drăgăşani – prof. Nicolaescu Gheorghe
Rural – Şcoala cu clasele I-VIII “Luca Solomon” Vaideeni– prof. Marin Vladulescu
Echipele căştigătoare atât de la fete cât şi cele de băieţi au primit diplome şi premii în bani din partea Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Judeţului Vâlcea prin reprezentantul său, inspector Marinescu Bogdan şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, prin reprezentanta sa inspector de specialitate Mariana Georgescu. Competiţia şi-a propus desemnarea echipelor participante la faza zonală, iar deţinătoarele locului I la faza judeţeană vor merge mai departe la faza zonală, ocazie cu care le urăm succes!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Arena Valceana