AlunuWebs nu raspunde pentru criticile si acuzatiile adresate persoanelor publice sau institutiilor locale.De asemenea, scopul acestei platforme este de a crea si dezvolta o comunitate online.

vineri, 11 martie 2011

Comuna Alunu va avea trei baze în aer liber şi o sală de sport

Localitatea condusă de Vasile Boeangiu deţine un record la nivel judeţean, în ceea ce priveşte investiţiile realizate în sport
În prezent, comuna Alunu dispune de o modernă bază sportivă de Tip 1, cu irigaţie subterană, pe care activează echipa de Liga a IV-a, Olteţul. În plus, în localitatea în care s-a născut regretata cântăreaţă de muzică populară, Filofteia Lăcătuşă, mai există şi o bază în aer liber, de Tip 2, cu teren sintetic şi nocturnă, pe care pot fi practicate sporturi precum fotbalul, tenisul de câmp, handbalul. Acest teren de agrement este amenajat în satul Colţeşti. Pe lângă cele două investiţii, în comună se mai regăseşte şi o sală de sport, realizată prin Compania Naţională de Investiţii, societate comercială care funcţionează sub autoritatea Ministerului Dezvoltării  Regionale şi Turismului (MDRT) şi care execută programe de interes public sau social în domeniul construcţiilor, în conformitate cu strategia MDRT. Primarul liberal Vasile Boeangiu nu se opreşte aici, în ceea ce priveşte investiţiile dedicate tinerilor, intenţionând să mai amenajeze un complex de acest gen, în satul Igoiu. În această zonă, prin proiectul depus pe Măsura 3.2.2 a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, administraţia publică va construi un bazin de înot, lung de 25 de metri, o bază sportivă multifuncţională, cu nocturnă, precum şi un spaţiu verde de recreere. „Vom accesa cât mai multe fonduri europene. Chiar dacă vom avea trei baze sportive şi o sală de sport, nu vrem să ne oprim aici, ci dimpotrivă, o să amenajăm cât de multe putem, pe fonduri europene”, a precizat primarul Vasile Boeangiu. (Arena Valceana - L.C.)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Arena Valceana